2014. szeptember 28., vasárnap

"Napjainkig..."

Manóka mostanra már rengeteget nőtt. Már túl vagyunk 2 nagy utazáson is ami után kicsit antiszocc volt velünk. Feltehetően a nagy meleg miatt lehetett hogy kicsit haragudott ránk.....Hozzáteszem életemben nem láttam még cicát lihegni, majd összerogytam a nevetéstől, nagyon aranyos volt.
Sajnos a legutóbbi otthon létünkkor sikerül bolhát összeszednünk amit időbe észrevettem és kedves doktornénink orvosolt is. Igazán drágák voltak a gyógyszerek és még mindig van amit adni kell neki de szerencsére már mind eltűnt. Féltem mert az egész lakás padlószőnyeges és elég nehéz takarítani, de úgy tűnik szerencsénk volt. :)
Azóta már voltunk 1 hetet nyaralni is, Ő pedig itthon maradt. Szomszédunkat Ildit kértük meg a felvigyázásra, aki minden napját itt töltötte szerencsére. Nagyon örült a kérésnek és Arya is nagyon jól tűrte nélkülünk, csak nekünk volt furcsa hogy nincs mellettünk.
Féltünk hogy elfog távolodni tőlünk, de szerencsére azonnali doromb és bújás volt, aminek iszonyatosan örültünk.
DEEE! Iszonyat büdös volt azt hittem az alom nem lett kitakarítva rendesen, amikor az ágyba sikerült beletapogatnom egy jó nagy adag kakiba. Manóka belekakilt az ágyba. Hirtelen a nevetés fogott el minket, hát nem tudtunk rá haragudni. Ennyi azt hiszem belefért amiért itt hagytuk 1 hétre egy idegennel. :)
Selfie...
Új kedvenc kis helyünk is lett, folyamatosan miközben tv-t szerettünk volna nézni Őfelsége befeküdt elé pont úgy hogy nem láttunk tőle rendesen. Sehogy nem lehetett lezavarni csak ha felkeltél az ágyból ami elég rossz tud lenni mi után már behelyezkedsz. Tökéletes ötletünk támadt!!! Lézer! Mindent megold. :D Nagyon tudom ajánlani hogy kéznél legyen ha nem szeretnél felkelni az adott pozíciódból.
A másik imádott helyünk a szárító felső része. Kész akrobata mutatványt képes végrehajtani ott fent amin nagyon jókat lehet kuncogni :)
Sajnos a régi kedvenc helyecskéjét a macskamászófát kinőtte, legalább is nem igazán környékezi már meg, ráadásul a felső tányérra már rá sem tud feküdni mert lecsúszik. Így úgy döntöttünk hazavisszuk párom anyukájának. Ott is egy kis drágaság van, Mango a kis rosszcsont házicicus.
Még ráférek ha eléggé összehúzom magam :)(Ma már nem)
Mango
Megadom magam! :)
Szerelem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése