2014. szeptember 6., szombat

Az első lépések, az első napok


2014. február 14. Valentin nap és egyben Silver Pinky Gladys "Arya" születésének napja. Igazi kis szerelemcica. Valójában évfordulónk alkalmából döntöttünk úgy, hogy lepjük meg magunkat egy kis csöppséggel amire már nagyon régen vágytunk.
Mivel Németországban élünk, nehéz volt olyan tenyésztőt találni akinél épp született alom, és a számunkra jó időpontban el is lehetett hozni a cicust. Arya első látásra szerelem volt nekem és még az időpont is tökéletes volt. :)
2014. április 18-án indultunk haza szabadságra, hazafelé már rettentő izgatottság volt bennünk hisz útközben már el is tudtuk hozni. Nem igazán tudtam felfogni a Pestről hazavezető úton hogy Ő már a miénk, a mi kis "bébink". Hosszabb sírdogálás után sikerült elaludnia a cicaboxban és hazáig nem is ébredt fel. Egész úton csak csodáltam, meg se mertem moccani nehogy felkeltsem.
Az első pár nap kicsi feszültséggel telt mindannyiunk számára, volt egy kis problémánk. Nem igazán akart enni, ezáltal hígabb volt a kakija és hányt is. Persze a tenyésztő megnyugtatott hogy semmi baj nincs, ajánlott pár gyógyszert, amit elég kínszenvesen sikerült beadnunk neki de sikerült. Jobban is volt sokkal és már felfedezte a szobát és végre játszadozott is.
Minden este mellettünk aludt az ágyban, pár nap alatt végre dorombolt is nekünk reggelente, úgy ébresztett minket.

Az első hét képekben:
Az elsők között ez a kedvenc :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése